Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Δείτε συνοπτικά όλες τις δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε

Δημοκρατική Αριστερά: Επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί λύση με επίκεντρο τις προτάσεις της Αριστεράς.

Στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες καλούνται για δεύτερη φορά, μέσα σε εξαιρετικά κρίσιμες για τη χώρα συνθήκες να αναδείξουν κυβέρνηση, Είναι πλέον προφανές ότι δεν μπορεί η χώρα να οδηγηθεί πάλι σε νέες εκλογές. Όπως είναι προφανές ότι χρειάζεται συμμαχική κυβέρνηση με προοδευτικό προσανατολισμό και φερέγγυα πρόσωπα η οποία θα βασίζεται στις δυο βασικές προτεραιότητες για τη σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο και την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Τα ευρήματα όλων των δημοσκοπήσεων επιβεβαιώνουν ότι η τεράστια πλειοψηφία των πολιτών απαιτεί από τις πολιτικές δυνάμεις να σεβαστούν αυτές τις αναγκαιότητες.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Πρόεδρος της Δημ.Αρ. Φώτης Κουβέλης στην πρώτη γραμμή

Τι είδαμε και τι μας είπαν στις Βρυξέλλες



«Κυριακή μεσημέρι, καθοδόν προς το αεροδρόμιο, και η Αττική Οδός σφύζει από αυτοκίνητα, καθώς χιλιάδες Αθηναίοι σπεύδουν στις παραλίες.

Κυριακή απόγευμα και τα εστιατόρια - μπαρ στη φημισμένη Grand Place των Βρυξελλών έχουν αναμμένο τα τζάκι προκειμένου να υποδεχτούν τους βρεγμένους τουρίστες που αναζητούν μια ζεστή γωνιά.

Φ. Κουβέλης: "Ενίσχυση του ΟΑΕΔ και της Εργατικής Εστίας"

%CE%A6%2E+%CE%9A%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82%3A+%22%CE%95%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%9F%CE%91%CE%95%CE%94+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82+%CE%95%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82%22
Την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συναντήθηκε με το διοικητή του Οργανισμού και μίλησε με στελέχη και εργαζόμενους του ΟΑΕΔ.
Στον απόηχο των στοιχείων που δείχνουν εκτίναξη του ποσοστού της ανεργίας, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν άμεσες δράσεις τόσο για τη στήριξη των ανέργων όσο και για την τόνωση της απασχόλησης. Ο κ. Κουβέλης στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του ΟΑΕΔ και επανασύστασης των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας.

Φώτης Κουβέλης: Κατάργηση μνημονίου ίσον έξοδος από το ευρώ

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρελιά και την Κατερίνα Μπακογιάννη για το κανάλι ekloges12 μέσω hangout

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη, για την ανεργία και τις προτάσεις του κόμματος

Επίσκεψη στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον Σάκη Παπαθανασίου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Συναντήθηκε με το διοικητή του Οργανισμού, Ηλίας Κικίλια και μίλησε με στελέχη και εργαζόμενους του ΟΑΕΔ. Αμέσως μετά ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Όταν η ανεργία καλπάζει πάνω από το 23%, ο ΟΑΕΔ πρέπει να είναι ισχυρός. Αυτήν την ώρα όμως δοκιμάζεται από την απουσία πόρων, από την έλλειψη προσωπικού. Δοκιμάζεται από ελλείψεις, οι οποίες οφείλονται στο γεγονός ότι δεν έχει τους αναγκαίους πόρους, τα αναγκαία χρήματα.

Δήλωση του Νίκου Τσούκαλη για τα τέσσερα χρόνια από το σεισμό της 8ης Ιουνίου

Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερα χρόνια απ’ τον καταστροφικό σεισμό του 2008 και οι πληγές της Αχαΐας και Ηλείας δεν έχουν επουλωθεί.
Το περίφημο πρόγραμμα ανασυγκρότησης των δύο σεισμόπληκτων (αλλά και πυρόπληκτων) νομών φαίνεται ότι έχει κλείσει οριστικά, και κανένας από τους τοπικούς φορείς δεν το διεκδικεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά.Η αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών (ιδιωτικών και δημόσιων) αλλά και η θεσμοθέτηση μιας Ολοκληρωμένης Εθνικής Αντισεισμικής Πολιτικής, δυστυχώς παραμένουν ακόμη ζητούμενα.

Προτάσεις ΔΗΜΑΡ κατά της ανεργίας

Το πρόβλημα της ανεργίας, που το τελευταίο διάστημα προσλαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας, επιχειρεί να αναδείξει για ακόμα μία φορά σήμερα η ΔΗΜΑΡ επαναφέροντας στο επίκεντρο του προεκλογικού διαλόγου τα μείζονα εθνικά προβλήματα. Ο κ. Κουβέλης προγραμμάτισε επίσκεψη στον ΟΑΕΔ και, μετά συνάντηση με τον πρόεδρό του Ηλ. Κικίλια, θα παρουσιάσει τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ για την ενίσχυση της απασχόλησης.

O Φώτης Κουβέλης στον ALPHA 7/6/2012


Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στην Ηλεία


Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. για την επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου

Το φίδι βγήκε από το αυγό του. 
Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, δεν αποτελεί παρά την αποκάλυψη των πραγματικών προθέσεων αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος. Η συμπαράστασή μας στους εκπροσώπους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη.
Μετά τις επιθέσεις στους μετανάστες, ήρθε η σειρά και των εκπροσώπων του ελληνικού λαού. Είναι ο δρόμος που ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ.

Για τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη από τον Κασιδιάρη

«Αυτοί που ψήφισαν αυτά τα φασισταριά να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, αναφερόμενος στο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη.
Τι σχολίασε η ΔΗΜΑΡ για τον ξυλοδαρμό της Κανέλλη από τον Κασιδιάρη
Ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι η ελληνική τηλεόραση θα πρέπει να πάψει να προβάλλει τη Χρυσή Αυγή.
«Είναι ντροπή αυτές οι εικόνες. Ελπίζω πως όσοι ψήφισαν και έστειλαν στη Βουλή αυτά τα φασισταριά, αυτά τα υποκείμενα, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα: Η δημόσια τηλεόραση του Βελγίου έχει λάβει την απόφαση να μην προβάλλει όσα και όσους καλλιεργούν το ρατσιστικό μίσος. Γι αυτόν το λόγο, δεν έδωσε βήμα στο αντίστοιχο φασιστικό κόμμα του Βελγίου. Δεν είναι λιγότερο δημοκράτες, εκεί, από εμάς

Θόδωρος Κόλλιας

Κτηνίατρος, γεννήθηκε στο Γιαννιτσοχώρι το 1953. Έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με την εργασία του, συγγράφει πεζογραφήματα, ως λάτρης της φαντασίας και των ονείρων στην εξουσία και στην αντίπερα όχθη από κάθε μορφή βίας, ανεξαρτήτως χρώματος και πίστης. Έχει εκδώσει τρία βιβλία. Είναι πατέρας ενός παιδιού.

Τηλ. επικοινωνίας: 6946520823

Βασίλης Μανδαράκης

Ασφαλιστής, γεννήθηκε στον Αγ. Ιωάννη Πύργου το 1959. Από το 1979 έως το 1996 έζησε στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε διευθυντής στην Εθνική Ασφαλιστική. Οργανώθηκε στο αριστερό κίνημα το 1975 και έχει διατελέσει μέλος σε συμβούλια σωματείων και στην αυτοδιοίκηση. Ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας.

Τηλ. επικοινωνίας: 6974073509

Αντωνία Χαρίτου

Παιδίατρος-νεογνολόγος-εντατικολόγος, γεννήθηκε στον Πύργο το 1950.Υπηρέτησε επί 15 χρόνια στο ΕΣΥ, έχει διατελέσει διευθύντρια της ΜΕΝ Νεογνών του Μαιευτηρίου Λητώ και πρόεδρος της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας. Σήμερα είναι διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μαιευτηρίου Ρέα και γενική γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Ιατρικής.

Τηλ. επικοινωνίας: 6977248840

Χρήστος Κωνσταντόπουλος

 Δημοσιογράφος, γεννήθηκε στον Πύργο το 1958. Εργάστηκε σε εφημερίδες της Ηλείας (Πατρίς, Πρωινή, Χαραυγή, Δημοκρατική, Ελεύθερο Βήμα), ήταν ανταποκριτής σε αθηναϊκές εφημερίδες (Τα Νέα, Το Βήμα κ.ά.) και παραγωγός εκπομπών στο ραδιόφωνο (ΕΡΤ/EPA). Εξέδωσε το λογοτεχνικό περιοδικό Αλφειός, πραγματοποίησε έρευνες και έγραψε σενάρια για κινηματογραφικά και τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ. Εργάστηκε στη διαφήμιση, στην επιμέλεια εκδόσεων, στην παραγωγή ταινιών και ίδρυσε με τον Δημήτρη Σπύρου το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.
Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος Αρχαίας Φειάς και του Φιλοτεχνικού Ομίλου Πύργου, έλαβε μέρος σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου του δήμου Πύργου.
Συμμετέχει στην πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια και ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1984. Το 1994 εντάχθηκε στο Συνασπισμό και το 2010 συμμετείχε στην ίδρυση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τηλ. επικοινωνίας: 6973431805

Νατάσα Σκουργιά-Λαμπρινού

 Φαρμακοποιός, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατηρεί φαρμακείο στην Αμαλιάδα. Παντρεμένη με το γιατρό Σπύρο Λαμπρινό, έχουν μια κόρη.

Τηλ. επικοινωνίας: 6975720087

Δώρα Αρβανίτη

Δημοσιογράφος, γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1984. Από το 2003 ζει στην Πάτρα όπου και εργάζεται. Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, ωστόσο είχε ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του 2004 την επαγγελματική ενασχόλησή της με τον κλάδο, ως τηλεοπτική ρεπόρτερ και συντάκτρια σε περιοδικά. Από τότε μέχρι σήμερα έχει διαγράψει αξιοζήλευτη παρουσία στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία της Πάτρας. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, επιλέγοντας τη γενέτειρά της Ηλεία, με την οποία κρατάει στενές επαφές.

Επί σειρά ετών συμμετέχει σε περιβαλλοντικές και άλλες οικολογικές δράσεις. Παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Κώστα Κριετσιώτη, έχουν ένα παιδί.

Τηλ. επικοινωνίας: 6981902405

Χρήστος Γαλανόπουλος

Οφθαλμίατρος, γεννήθηκε στην Mανωλάδα το 1950. Παντρεμένος, έχει δυο παιδιά. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος Αμαλιάδας, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας και πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κόροιβος.

Σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Συμμετέχει στη Δημοκρατική Αριστερά από την ίδρυσή της και είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας.

Τηλ. επικοινωνίας: 6977009299

Μένιος Χρόνης

Ακτινολόγος-ακτινοδιαγνώστης, γεννήθηκε στο Βαρθολομιό το 1958 από γονείς αγρότες. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Βαρθολομιού και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Μιλάνου. Ειδικεύτηκε στην Ακτινολογία στο Π.Π.Γ.Ν Ρίου Πατρών. Από το 1994 έως σήμερα διατηρεί ακτινολογικό ιατρείο στον Πύργο Ηλείας όπου διαμένει. Παντρεμένος με την Στέλλα Παπαγεωργίου, έχουν δύο κόρες.

Από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης συμμετείχε ενεργά στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και αργότερα στα κοινά. Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος το 1994,υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2010.Μέλος επί σειρά ετών του ιατρικού συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας,του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Δ.Σ του Πανηλειακού καθώς και σε πολλές άλλες δραστηριότητες ως ενεργός πολίτης. Από το 1976 έως και το 2009 μέλος του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Τηλ. επικοινωνίας: 6977588922

Αποσπάσματα συνέντευξης του Μάνου Ματσαγγάνη πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου

Επίκουρος Καθηγητής
Τηλ:210-8203 380
e-mail:matsaganis@aueb.gr
Πλήρες Βιογραφικό [ pdf ]

Ο Μάνος Ματσαγγάνης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το αντικείμενό του είναι οι Ευρωπαϊκές Κοινωνικές Πολιτικές και Πολιτικές Απασχόλησης. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του εστιάζουν στην Οικονομική Ανάλυση της Κοινωνικής Πολιτικής (γενικά), και στην Εφαρμογή Υποδειγμάτων Φόρων-Παροχών (ειδικά).

Ράδιο Αρβύλα

Καλοδεχούμενη η καλοπροαίρετη σάτυρα. 
Το πηγαίο χιούμορ τους χαρακτηρίζει, ενώ πολλές φορές λυτρώνει και εκτονώνει το βαρύ προεκλογικό κλίμα. 
Να 'ναι καλά και πάντα τέτοια

1ο δεκάλεπτο Ιουνίου της Δημοκρατικής Αριστεράς

Δέκα μέτρα άμεσης εφαρμογής


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Επικοινωνήστε μαζί μας

                  Emaildimar.pirgou@gmail.com
                  Τηλέφωνο : 6974073509



Οι υποψήφιοι με σύντομο βιογραφικό της ΔΗΜ.ΑΡ. Ηλείας

Επτά όροι του Φ. Κουβέλη για τη σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής κατέθεσε επτά προτάσεις για τη σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο.  

Συγκεκριμένα:
-Το 1ο μέτρο είναι το πάγωμα των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, οι οποίες προβλέπονται για τον Ιούνιο, η κατάργηση της μείωσης κατά 22% του κατώτατου μισθού και η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

Συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στις Βρυξέλλες

Σειρά επαφών με επικεφαλής κοινοβουλευτικών κομμάτων, ευρωπαίους αξιωματούχους, θεσμικά στελέχη της ΕΕ, αλλά και την ελληνική κοινότητα, είχε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς,με τον Χάνες Σβόμποντα, πρόεδρο της Ομάδας Σοσιαλιστών-Δημοκρατών του ευρωκοινοβουλίου, με τον Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, με τον Λάσλο Άντορ, επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, με την Κατερίν Τραουτμάν, επικεφαλής των ευρωβουλευτών του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Το νέο προεκλογικό φυλλάδιο θέσεων της ΔΗΜ.ΑΡ.


Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Για τις επιθέσεις κατά των μεταναστών

Η Χρυσή Αυγή στήνει «νέα Πάτρα»

«H Δημοκρατική Αριστερά έχει εγκαίρως επισημάνει την επιδίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να στήσει "νέα Πάτρα". Οι χτεσινές καταδρομικές περιπολίες στην καρδιά της Αθήνας, οι ξυλοδαρμοί και τα επεισόδια με πρωτοστάτες υποψηφίους βουλευτές της αποδεικνύουν ότι το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κατά μεταναστών.


«Η ΔΗΜΑΡ καλεί την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και τους δημοκρατικούς πολίτες να μην ενδώσουν στις προκλήσεις. Μια είναι η δημοκρατική απάντηση και θα δοθεί στην κάλπη» καταλήγει η ανακοίνωση.



Σύντομο βιογραφικό του υποψήφιου βουλευτή Ηλείας με την ΔΗΜ.ΑΡ. Αριστομένη Χρόνη

Γεννήθηκα το 1958 στο Βαρθολομιό από γονείς αγρότες. Αποφοίτησα από το γυμνάσιο Βαρθολομιού και σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Μιλάνου.
Ειδικεύτηκα στην Ακτινολογία στο Π.Π.Γ.Ν Ρίου Πατρών. Από το 1994 έως σήμερα διατηρώ ακτινολογικό ιατρείο στον Πύργο Ηλείας όπου διαμένω. Παντρεμένος με την Στέλλα Παπαγεωργίου, έχω δύο κόρες.
Από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης συμμετείχα ενεργά στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και αργότερα στα κοινά. Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος το 1994,υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2010.

Real estate

Χρήστος Κωνσταντόπουλος
Πρωινή Πύργου,  02/06/2012


Όσοι ισχυρίζονται ότι η οικοδομική δραστηριότητα έχει πέσει κατακόρυφα εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης, νομίζω ότι απλώς υπερβάλλουν. Διότι σε διάστημα μόλις τεσσάρων εβδομάδων αναπαλαιώθηκε μια πολυκατοικία, συνενώθηκε ένα οικόπεδο και υποστυλώθηκε ένα μέγαρο. Ιδού και τα αποτελέσματα:
Στη γαλάζια πολυκατοικία αφού έριξαν τις μεσοτοιχίες, ένωσαν τα διαμερίσματα (Ντόρα), μπάζωσαν το ημιυπόγειο (Καρατζαφέρης) και άρχισαν τις μετακομίσεις (Πλεύρης & Συντροφία).

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Χάνες Σβόμποντα

Σειρά επαφών με ευρωπαίους αξιωματούχους, εκπροσώπους ευρωπαϊκών κομμάτων, αλλά και την ελληνική κοινότητα του Βελγίου, έχει από χθες στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτης Κουβέλης. Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών-Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιώ με θεσμικούς παράγοντες και αξιωματούχους της ΕΕ, συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών-Δημοκρατών, Χάνες Σβόμποντα.

Αναγνώστες

Ετικέτες

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ (2) αεροπυρόσβεση (1) Αθηνά (1) Αθηνά Λινού (1) Ανανεωτική Αριστερά (1) Ανδρέας Ανδριανόπουλος (1) Ανδρέας Παπαδόπουλος (6) Αντώνης Μανιτάκης (3) Αντώνης Ρουπακιώτης (1) Αντωνία Χαρίτου (1) Άρης Καλλιπολίτης (1) Ασημίνα Ξηροτύρη (2) Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη (1) Ασωπός (1) Αυτόκλητες πολιτοφυλακές (1) Βασίλης Μανδαράκης (7) Βασίλης Οικονόμου (7) Βοήθεια στο Σπίτι (1) βουλευτές (1) Βουλευτικές εκλογές (2) Γαλλία (1) Γεράσιμος Γεωργάτος (2) Γέροντας Παστίτσιου (1) Γιάννης Αμοιρίδης (2) Γιάννης Κακουλίδης (1) Γιάννης Λυμπέρης (1) Γιάννης Μιχελογιαννάκης (4) Γιάννης Μπέζος (1) Γιάννης Πανούσης (9) Γιώργος Αλεξόπουλος (1) Γιώργος Μπουλμπασάκος (1) Γιώργος Προκοπάκης (1) Γιώργος Σωτηρέλης (1) ΓΟΕΒ (1) Γρηγόρης Ψαριανός (3) Δ.Ο.Ε. (1) δάνεια (1) Δελτίο Τύπου (3) Δημήτρης Σπύρου (1) Δημήτρης Χατζησωκράτης (5) Δημοκρατική Αριστερά Ηλείας (1) Δημόσια Εκπαίδευση (1) Δημοσκόπηση (1) Διακαναλική (3) διακήρυξη (1) Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας (1) Δώρα Αρβανίτη (1) Εθνική Δράση Ηλείας (1) Εθνική ομάδα Νέων U-19 (1) εκκλησιαστική περιουσία (1) Εκλογές (1) ΕΛΒΟ (1) Εφεδρεία (1) Ζωρζ Σαρή (1) Ημέρα της Γυναίκας (1) Θάνος Πάλλης (1) Θεόδωρος Μαργαρίτης (1) Θεόδωρος Σπάθης (1) Θόδωρος Κόλλιας (1) Θράσος Φωτεινός (1) Θωμάς Ψύρρας (1) ιθαγένεια (1) Ισλαμικό Τέμενος (1) Ισμήνη Μώρου (2) ισοδύναμα μέτρα (1) Ιωάννης Μιχελογιαννάκης (1) Κατάκολο (3) Κατρίν Τροτμάν (1) ΚΕΔΕ (1) Κεντρική Επιτροπή (1) Κλήτος Μποσνακίδης (3) Κύπρος (1) Κωνσταντίνος Καραμανλής (1) Κώστας Καραπαύλος (1) Κώστας Κεχαγιάς (1) Κώστας Τζαβάρας (2) Λάζλο 'Αντορ (1) Λέλα Παπαγιαννοπούλου (1) Λεωνίδας Ραπτάκης (1) λιμάνι Κατακόλου (1) Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου (1) Μάκης Γιομπαζολιάς (1) Μάνος Ματσαγγάνης (2) Μανωλάδα (2) Μαρία Γιαννακάκη (5) Μαρία Ρεπούση (5) Μάρτιν Σουλτς (1) Μένιος Χρόνης (4) μετακλητοί υπάλληλοι (1) μισθοί κληρικών (1) Μυρσίνη Λιοναράκη (1) Νατάσα Σκουργιά-Λαμπρινού (1) Ναυπηγεία Ελευσίνας (1) Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (1) Νίκη Φούντα (2) Νίκος Γκιώνης (1) Νίκος Μπίστης (1) Νίκος Τσίτσας (1) Νίκος Τσούκαλης (7) ΟΑΕΔ (1) Οδυσσέας Βουδούρης (3) ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ (1) Ολυμπία οδός (3) Ούγκο Τσάβες (1) Π. Στάινμάγερ (1) ΠΑ.ΣΟ.Κ. (1) ΠΑΔΕΕ (1) Παιδικοί Σταθμοί (1) Παναγιώτης Δ. Παναγιώτου (1) Παναγιώτης Παναγιώτου (1) Παναγιώτης Σαρρής (1) Πάρις Μουτσινάς (1) Πέτρος Παπαπετρόπουλος (1) Πέτρος Παπασαραντόπουλος (1) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (1) προνοιακά επιδόματα (1) προσυνεδριακή συνέλευση (1) Πρώτη γραμμή (1) πυροδάνεια (1) Ράδιο αρβύλα (1) Ρατσισμός (2) Ρατσιστικές επιθέσεις (1) ρήτρα δημοσιονομικού ισοδύναμου (1) Σ.Ε.Α.Α.Ν. (1) Σάκης Θεοχαρόπουλος (1) Σάκης Παπαθανασίου (2) Σάτυρα (1) Σπύρος Λαμπρινός (1) Σπύρος Λυκούδης (6) Σταύρος Λιβαδάς (3) Στέλιος Ψωμάς (1) Συρία (1) Τάγματα Εθνοφυλακής (1) Τάκης Λαϊνάς (1) Τάκης Παπαθεοδωρόπουλος (1) Τζίμης Οικονομίδης (4) Τομεάρχες (1) Τουρκική εισβολή (1) Τράπεζα (1) τράπεζες (1) Τρίπτυχο (1) Υποψήφιοι Ηλείας (1) φορολογία (2) Φόρος (1) Φώτης Κουβέλης (32) Χανς Σβόμποντα (2) Χρήστες (1) Χρήστος Γαλανόπουλος (1) Χρήστος Κωνσταντόπουλος (6) Χρυσή Αυγή (8) ψηφοδέλτιο (1) Alpha TV (1) Chinook (1) exit poll (1) Public Issue (1) Siemens (1)